The Vault Room Escape Amsterdam

Helaas is onze Room Escape experience The Vault vanaf 1-1-2017 gesloten. Op onze nieuwe locatie hebben we vier nieuwe kamers gebouwd. Kijk hierboven voor de nieuwe kamers.

Samen met je team is het eindelijk gelukt in te breken in The Vault van Amsterdam. De bewakers zullen pas over een uur weer hun rondje maken langs The Vault en jullie hebben alle tijd om de kluisjes te kraken en er van door te gaan met alle rijkdom. Maar wat is dat, een van jullie triggered de deurvergrendeling, stress.

Teambuilding is nu het “keyword”. Er is nu nog maar een zorg, de kluis deur moet open en wel voor dat de bewakers terug zijn en jullie de rest van je leven in de gevangenis zullen doorbrengen.

The Vault Room Escape Amsterdam Teambuilding

The Vault is een Room Escape avontuur om nooit meer te vergeten. Stap binnen in de wereld waar spanning, teambuilding, multimedia en technologie samenkomen. Combineer jullie Room Escape avontuur in The Vault met een van onze workshops en of activiteiten. Wat dacht u van een spannende CityGPSGame?

onze escape rooms

The Vault Room Escape Amsterdam ander kamers

Bij Room Escape Amsterdam is het mogelijk uw avontuur in The Vault te combineren met een andere kamer. Kies uit Room 8, The Bunker of Quarantaine.

Eten en drinken bij Room Escape Amsterdam

Trek gekregen van alle spanning? Het is mogelijk bij ons te borrelen en/ of te genieten van een heerlijk BBQ of Tapas. Neem gerust contact met ons op via het formulier “offerte op maat aanvragen” of per telefoon 020-4635850. Wilt u onze kamer The Vault Room Escape Amsterdam direct boeken? Hieronder staan alle beschikbare data en tijden en kunt u de boeking zelf in orde maken.

combineer met de leukste activiteiten

BBQ erbij?

Check it Out