Vanaf 10 Personen

Casa de Papel VR game

Nieuw bij VR Experience Amsterdam: de Casa de Papel VR game. Gebaseerd op de populaire hitserie. Gewapend met VR-bril en een team van bankovervallers, bestaande uit jouw teamgenoten, proberen jullie de Munt van Spanje te overvallen. Onder leiding van El Profesor moeten jullie de uitdagende puzzels oplossen om zo tot een goed einde te komen! Dankzij de Virtual Reality bril is de virtuele wereld en de echte wereld verwoven met elkaar en is het aan het team om hints uit beide werelden samen te brengen. Dit spel is met meerdere teams tegelijkertijd te spelen. Mogen jullie je straks rijk rekenen met de inhoud van de kluis? Weten jullie daarna ook nog te ontsnappen uit handen van de politie?

La Casa de Papel met VR 

Dit spel is zeer geschikt voor grote groepen, omdat je in meerdere teams tegelijk tegen elkaar kunt spelen. Een perfecte groepsactiviteit voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of teamuitje!

La Casa de Papel is geen escape room of enkel een VR game, maar juist een combinatie, een escape game. Dit spel is door iedereen te spelen, je hoeft niet topfit te zijn, alles speelt zich namelijk af rond de speeltafel. Degene met de bril op moet goed communiceren met de rest van het team.

Waar spelen?

Op de locatie van UP Events, aan de Tom Schreursweg 8, in Amsterdam. Parkeren kan hier gratis. En er rijdt een bus naartoe vanaf Amsterdam Centraal (lijn 21) of Sloterdijk (lijn 61).

Duur: 75 minuten
10 – 5000 personen €28,95 pp excl. 9% btw.

Zijn jullie met meer dan 25 personen, vraag dan een offerte aan.

UP Events offerte op maat