Buiten

Samenwerken

Competitief

8 - 2000 Personen

City Escape Game

Tijdens onze City Escape Game belandt u in het Amsterdam (of een andere stad in Europa) ten tijden van de Gouden Eeuw, de VOC, maar voor u veel belangrijker “de Pest”! U speelt de City Escape Game met een tablet of smartphone in de hand en loopt door verschillende delen van de binnenstad. Op bepaalde punten beantwoordt u vragen en vindt u hints, maar pas op voor de met Pest besmette gebieden. Wees snel, want de tijd tikt door! Zoek alle hints en beantwoord vragen waardoor u uiteindelijk de code kraakt om uit de stad te ontsnappen en de Pest achter u te laten!

De winnaar van de City Escape Game is het team dat als eerste uit de stad weet te ontsnappen. Voor het winnende team is er natuurlijk alle roem en een mooi prijsje. Voor de City Escape Game raden wij aan teams van 5-7 spelers te maken. De City Escape Game duurt 2 tot 3 uur en kan worden uitgebreid met een hapje en/ of drankje bij het start- en eindpunt.

Tijdens de City Escape Game zit u niet in een werkelijk kamer opgesloten maar is een gebied op uw tablet afgesloten waar u niet uit kunt ontsnappen zonder de code te kraken.

City Escape Game is uit te breiden met:

Het is erg leuk om uw City Escape Game te voet te spelen maar wat dacht u er van om het spel op de step te doen? Dit geeft een extra dimensie aan het evenement. Het is mogelijk uw spel uit te breiden met:
– fiets
– step
– rickshaw

Wat is er nog meer mogelijk?

Combineer onze City Escape Game met een van onze andere activiteiten, workshops, een hapje en een drankje. Wat dacht u van Room Escape op jullie eigen locatie? Kijk op deze site of neem contact met ons op via telefoon of het contactformulier, wij helpen u graag verder.

Prijs op jullie locatie

15 – 50 personen € 24,95 pp excl. 21% btw.
51 – 98 personen € 21,95 pp excl. 21% btw.
99 – 2000 personen € 17,95 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur

Prijs op onze locatie

Vanaf 10 personen € 21,95 pp excl. 6% btw.
Duur: 150 minuten

Zijn jullie met minder dan 10 personen kun je voor 10 personen boeken.

Zijn jullie met meer dan 25 personen vraag dan een offerte aan voor een speciale prijs.

City Escape Game Combinaties

Je kunt hier de City Escape Game op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalescape room of VR games. En wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ. Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

 

Room Escape offerte op maat

*

*

*

*

BBQ. erbij?

Check it Out