Binnen

Samenwerken

Competitief

Vanaf 4 Personen

De Bunker

Je bent een Britse verzetsstrijder tijdens WOII en wilt in gaan breken in een luftwaffe communicatiebunker om een geheime boodschap te verzenden naar de Engelse verzetsgroep. Rondom deze bunker staan 5 zendmasten en hierdoor kunnen de Duitsers vluchtsignalen opvangen als de Engelsen ze willen bestoken. Je bent klaar voor de strijd. Hopelijk heb je alle informatie voordat de Duitse strijders terug komen.

De Bunker en teambuilding

De Bunker is een room escape avontuur om nooit meer te vergeten. Stap binnen in de wereld waar spanning, teambuilding, multimedia en technologie samenkomen. Combineer jullie room tscape avontuur in De Bunker met een van onze workshops en of activiteiten. Wat dacht u van een spannende city gps game?

Onze andere room escape’s

Bij room escape Amsterdam is het mogelijk uw avontuur in The Bunker te combineren met een van onze andere kamer bijvoorbeeld Vietnamese victim.

Als jullie met meer dan 28 personen zijn is het wellicht leuk om met zijn allen in 1 ruimte te spelen. Denk dan eens aan onze escape challenge Morte frio of escape challenge the Monk.

Eten en drinken

Trek gekregen van alle spanning? Het is mogelijk bij ons te borrelen en/ of te genieten van een heerlijk BBQ of Tapas. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of per telefoon 020-4635850. Wilt u onze kamer de Bunker direct boeken? Hieronder staan alle beschikbare data en tijden en kunt u de boeking zelf in orde maken.

Room Escape offerte op maat