Binnen

Samenwerken

Competitief

Vanaf 4 Personen

Vietnamese victim

In de escape room Vietnamese victim ben je een toerist die altijd voorzichtig. Zeker als je weet dat je in een buurtje loopt waarvoor je van de toeristische hoofdweg bent afgeslagen. Maar je wilt graag even dit éne winkeltje in. Eenmaal in het winkeltje vraag je je af of het wel een echt winkeltje is. Maar al snel wordt die vraag ingehaald door de vraag of je nog wel een weg terug hebt.

Vietnamese victim en teambuilding

Deze escape room is een avontuur om nooit meer te vergeten. Stap binnen in de wereld waar spanning, teambuilding, multimedia en technologie samenkomen. Combineer jullie room escape avontuur in Vietnamese victim met een van onze workshops en of activiteiten. Wat dacht u van een spannende city game?

Onze andere room escapes

Bij room escape Amsterdam is het mogelijk meerdere kamers te combineren, bijvoorbeeld de Bunker.

Als jullie met meer dan 28 personen zijn is het wellicht leuk om met zijn allen in 1 ruimte te spelen. Denk dan eens aan onze escape challenge Morte frio of escape challenge the Monk.

Eten en drinken

Trek gekregen van alle spanning? Het is mogelijk bij ons te borrelen en/ of te genieten van een heerlijk BBQ of Tapas. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of per telefoon 020-4635850. Wilt u direct boeken? Hieronder staan alle beschikbare data en tijden en kunt u de boeking zelf in orde maken.

De Vietnamese victim is te boeken vanaf 4 personen.

Room Escape offerte op maat