Binnen

OMG

Samenwerken

Vanaf 10 Personen

Room Escape Challenge Morte Frio

De Escape Challenge Morte Frio is naast de vaste escape rooms die Room Escape Amsterdam heeft, en waar u van harte welkom bent, nu ook een mogelijkheid om op elke gewenste locatie in Nederland te spelen. We nemen jullie mee in de wereld van het real-life gamen. Tijdens dit spel zullen de teams moeten samenwerken terwijl de tijd weg tikt. Stress, ad-hoc beslissingen nemen en euforie wisselen elkaar af. Think fast, mind games, puzzels oplossen, overleggen, keuzes maken zijn die de revue passeren. U kunt dit spel spelen in een van onze tenten om een echte Escape Room ervaring te hebben of u speelt het als strategische teambuilding met alle teams in 1 ruimte waarbij elk team probeert als eerste de spel sleutel te bemachtigen.

Morte Frio het verhaal

“Morte Frio, een Guerrilla-Kartel dat vecht, gijzelt, en moordt. Ze gijzelen iemand aan de rand van het Amazonegebied in een wit busje, maar hebben onverwacht een getuige.
Zullen ze de getuigen eerder onschadelijk maken dan dat ze zelf ontmanteld worden?”

De teams starten de Room Escape Challenge met een spelkist, op de door u gewenste locatie, dit kan zijn een zaal, uw bedrijf, een grasveld of een gang. De teams moeten 4 opdrachten doen, of puzzels oplossen. Door opdrachten goed uit te voeren weten ze naar welke volgende locatie ze moeten.

Speel dit spannende Escape Room spel nu op elke gewenste locatie in Nederland, eventueel inclusief  hapje en drankje. U speelt dit spel in 1 ruimte waarbij elk team van 2 tot 7 spelers eigen opdrachten krijgen. Het doel van het spel is zo snel mogelijk de kist met daarin de eindsleutel te bemachtigen. Het team dat het beste samenwerkt en de opdrachten het snelste vervuld zal als winnaar uit de bus komen.

Morte Frio op onze locatie in Amsterdam

Je kunt Escape Room Challenge Morte Frio ook op onze locatie in Amsterdam spelen. Bij onze locatie kun je gratis parkeren en wij hebben ruimte voor groepen van 10 tot 5000 personen.

Room Escape Challenge offerte op maat

Room Escape Amsterdam is onderdeel van UP Events. Mocht je jullie Room Escape avontuur willen combineren met een van onze vele andere activiteiten, een lunch, borrel of diner laat het ons weten en we maken een passende offerte.

Prijs op onze locatie

Duur: 75 minuten
10 – 5000 personen: €22,95 pp excl. 9% btw.

Zijn jullie met minder dan 10 personen, dan dien je voor 10 personen te boeken.

Prijs externe locatie

Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 21% btw.

Room Escape offerte op maat