Binnen

Samenwerken

Competitief

Vanaf 10 Personen

Escape room online: Project Pegasus

Project Pegasus is een te gekke escape room online. Jullie spelen deze samen met elkaar, remote. Deze escape room online is te spelen met collega’s, vrienden, familie of zelfs het hele bedrijf. Jullie gaan als secret agents aan de slag om de plannen van Project Pegasus aan het licht te brengen. Deze kwalitatieve escape room is coronaproof en perfect op afstand met elkaar te spelen. Keyword in deze spannende teambuilding game is samenwerking.

Escape room online teambuilding

Project Pegasus is een escape room online die sterk gericht is op samenwerking. Deze game is perfect in te zetten wanneer verschillende teamleden remote met elkaar werken. Het is erg geschikt om online verbinding met elkaar te creëren.

Project Pegasus is een escape room online waarbij je als team samen moet werken om te kunnen ontsnappen. Jullie kunnen alle kamers virtueel in en onderzoek doen. Het gaat er niet om wie van de teams het snelst is. Je moet wel alles samen oplossen. Dit zorgt er in ieder geval voor dat elk team alle taken volbrengt en daarmee de hele game af kan maken.

Project pegasus

Je bent lid van W.I.S.E., een onafhankelijk en internationaal informatiebureau, dat staat voor World Intelligence Secret Elite. W.I.S.E. beschermt de wereld tegen grote gevaren.

Project Pegasus is een mysterieus project van het biotech bedrijf SPIDER Tech. Daarvan zijn onlangs 3 wetenschappers levenloos aangetroffen. Officieel zijn zij door een ongeval om het leven gekomen. Echter, SPIDER staat bekend als dubieus bedrijf en een van jouw collega’s, Agent Spike, werkte daar al undercover. Hij heeft ons een paar dagen geleden een mysterieuze video gestuurd. Daarna hebben we niets meer van hem vernomen…

Gelukkig heeft hij nog net een plattegrond en de versleutelde plannen kunnen sturen. En nu is het aan jullie! Onderzoek het gebouw, ontdek wat er met de wetenschappers is gebeurd en breng de plannen van Project Pegasus aan het licht in deze super te gekke escape room online.

Video van escape room online Project pegasus

Gratis Try-out van de escape room online

Omdat we begrijpen dat online games en online events nog steeds best nieuw zijn voor iedereen willen we je graag helpen. Boek je vaak events voor bedrijven of wil je boeken voor een groep, groter dan 50 personen, dan verzorgen we graag een gratis Try-out voor je. We kunnen je deze of een van onze andere games laten zien. Interesse? Neem dan contact op met Pim.

Speel in

  • Zoom
  • Microsoft Teams
  • Webex

Wat heb je nodig?

Project Pegasus speel je in teams van 4-6 personen. Deze escape room online is web-based, dat wil zeggen dat alle teamspelers alleen een computer nodig hebben met internetverbinding. Geen extra devices of apps. Via een videoverbinding zoals Zoom, Microsoft Teams of Webex staan de deelnemers met elkaar in contact en krijgen alle teams dezelfde introductie. Daarna worden de deelnemers in teams/subsessies verdeelt. Tijdens de game kun je de UP Events spelleider(s) om hulp vragen. Na afloop komt iedereen weer samen in de algemene kamer en bespreken we kort de game en opdrachten na. Ideaal is het om aansluitend een online borrel te organiseren.

Prijs escape room online

Escape room online teambuilding: speel met elkaar vanaf elke locatie in de wereld
Duur: 75 minuten speeltijd, online aankomst 15 minuten en online prijsuitreiking 15 minuten
10-5000 personen: €19,95 pp excl. 21% btw

Offerte aanvragenBel ons Call us

 

 

 

TIP: check ook onze real life escape rooms en onze escape rooms voor grote groepen. Zoals onze challenges Morte frio en the Monk.