Buiten

Binnen

Samenwerken

2 - 7 Personen

Escape Room Tenten

Speel onze Escape Room Tenten op elke gewenst locatie met ons Morte Frio spel. De tenten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en kleden jullie evenement helemaal aan. Je kunt kiezen voor een spel van 30 of 60 minuten. Per team wordt er 1 tent gebruikt, afhankelijk van het aantal personen zijn er een evenredig aantal tenten nodig. Teams bestaan uit 2 tot 7 personen. Het spel is geschikt voor tussen de 2 en de 2000 deelnemers. Het leuke is dat de teams elkaar na de instructie niet meer zien en ze echt uit een ruimte (tent) moeten ontsnappen.
Het team dat het snelste uit de tent weet te ontsnappen heeft gewonnen!

Morte Frio het verhaal

“Morte Frio, een Guerrilla-Kartel dat vecht, gijzelt, en moordt. Ze gijzelen iemand aan de rand van het Amazonegebied in een wit busje, maar hebben onverwacht een getuige. Zullen ze de getuigen eerder onschadelijk maken dan dat ze zelf ontmanteld worden?”

andere escape room concepten op jullie locatie

Escape Room Tenten wat kost het?

Prijs: €300,00 voor het eerste uur per tent
elk extra uur €99,00 excl. btw. per tent

Duur: 1,5 uur

Locatie: binnen of buiten, ruimte per tent minimaal 4 bij 4,5. Hoogte minimaal 3.50 meter

Aantal personen: 2 tot 2000 personen

Escape Room Tenten offerte op maat

Room Escape Amsterdam is onderdeel van UP Events. Mochten jullie het Room Escape avontuur willen combineren met een van onze vele andere activiteiten, een lunch, borrel of diner laat het ons weten en we maken graag een passende offerte voor je.

 

Room Escape offerte op maat

*

*

*

*

Escape Challenge
Morte Frio

Check it Out