Buiten

Samenwerken

Competitief

8 - 2000 Personen

Kids Escape Challenge Koningin Letsie

In deze zinderende Kids Escape Challenge Koningin Letsie, zijn jullie zijn team UP! Een zeer creatief team dat oplossingen voor problemen bedenkt in Afrika. Op een dag zouden jullie een bergbeklimming gaan doen om de watertoevoer uit de rivier in Lesotho te checken. De man die je naar de bron zou brengen laat jullie echter staan bij een afgelegen loods en neemt jullie spullen mee. Hij vertelt jullie dat hij Koningin Letsie heeft ontvoerd. Daar zitten jullie dan! Dat is een klus voor team UP! Ga de uitdaging aan, krijg je koffer terug en bevrijd koningin Letsie uit handen van de vijand!

Deze Kids Escape Challenge is te spelen met 1 groep of met meerdere groepen tegen elkaar. Als je dit spel met meerdere groepen tegen elkaar speelt dan strijden jullie om als eerste koningin Letsie te bevrijden.

Room Escape kinderfeestje offerte

Kids Escape Challenge Koningin Letsie is een van de activiteiten en workshops van UP Events. Deze activiteit is te combineren met andere activiteiten zoals Bubbel VoetbalLaser Tag en Archery Tag. Ook voor een vergaderinglunch, borrel, tapas of BBQ kun je contact met ons opnemen.

Naast de Escape Challenge hebben we ook 3 normale Escape Rooms voor Kids genaamd “B1 en B2“, “Opa Oorlog” en “Die Straatbende“.

Wij maken graag een passende offerte voor je. Je kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Onze locatie
buiten

Kids Escape Challenge

Spel voor kids van 8 t/m 10 jaar
Groepsgrootte van 5 t/m 8 kinderen per team
Duur van de challenge: Maximaal 75 minuten inclusief de introductie.
Deze activiteit is te boeken vanaf 8 en tot en met 40 kinderen.

Zijn jullie met minder dan 8 kinderen kun je voor 8 kinderen boeken.

Zijn jullie met meer dan 25 kinderen vraag dan een offerte op maat aan voor een speciale prijs.

Room Escape offerte op maat

*

*

*

*

Kids
Escape Room

Check it Out