Binnen

Samenwerken

Competitief

Vanaf 4 Personen

B1 en B2

Kids escape room B1 en B2 is de nieuwe escape room die elk kinderfeestje in Amsterdam tot een succes maakt. Natuurlijk mag je B1 en B2 ook spelen met je vriendjes en je vriendinnetjes tijdens een dagje weg. Een escape room game is een spel waarbij de kinderen opgesloten worden in een kamer. Elke kamer heeft een eigen thema. Een escape room spel duurt maximaal 1 uur maar de sport is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doen de kids door het oplossen van raadsels, clues en een goede samenwerking. Room escape Amsterdam heeft ook een tweede en derde kids escape room genaamd “Opa Oorlog” en “Die Straatbende

B1 en B2, het verhaal

Je bevindt je op de geheime schuilplaats van B1 en B2. B1 en B2 hebben een belangrijke diamantenschat geroofd, dat zij hier verstopt hebben. Jullie zijn door Bassie en Adriaan ingeschakeld om deze schat terug te vinden. Maar wat Bassie en Adriaan niet weten is dat B1 en B2 een bom hebben gemaakt.  En die zal een uur nadat de deur dichtgevallen is, ontploffen!! Zou het je lukken om de 5 diamanten te vinden en veilig te ontsnappen?

B1 en B2 speel je vanaf 8 jaar

De kids escape room B1 en B2 is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De kids escape rooms zijn te spelen tot een jaar of 12/ 13. Vanaf 12/ 13 jaar kunnen de kinderen ook onze andere escape room kamers spelen zoals the Bunker, Room 8 en Quarantaine.

Kids escape room B1 en B2 kan alleen in het Nederlands worden gespeeld. Onze andere kamers kunnen zowel in het Nederlands als Engels worden gespeeld.

Kids escape room op onze locatie

Room escape Amsterdam is onderdeel van UP Events. UP Events heeft een eigen evenementen locatie in Amsterdam West. De locatie is gelegen in de “Tuinen van West”. Op onze locatie hebben wij 1000m2 binnen ruimte en een enorm Outdoor terrein van wel 40.000m2. Er is een horeca gelegenheid waar u tijdens het kinderfeestje kunt genieten van een kopje thee, koffie, fris of biertje. Ook kunt u bij ons terecht voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of familie-uitje. Hier vindt u alle mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken.

Offerte op maat

Kids escape room B1 en B2 is een van de activiteiten en workshops van UP Events. Kids escape room B1 en B2 is te combineren met andere activiteiten zoals bubbel voetbal, laser tag en archery tag. Ook voor een vergadering, lunch, borrel, tapas of BBQ kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier.

Kids escape room direct boeken

Hier kunt u Kids Escape Room B1 en B2 direct boeken. De prijs is per kind. Voer het juiste aan kinderen in voor de kamer en het juiste aantal kinderen voor de chips en limonade. Als u met meer dan 7 kinderen bent kunt u ook de kamer Opa Oorlog er bij boeken.

Boeken is mogelijk vanaf 4 personen. Ben je met minder dan 4 personen, vul dan alsnog een ‘4’ in bij het aantal personen. Vul ten alle tijden het juiste aantal kinderen in, dit voorkomt problemen tijdens de verjaardag.

 

Room Escape offerte op maat