Binnen

OMG

Samenwerken

Vanaf 4 Personen

Kids escape room die Straatbende

In kids escape room die Straatbende speelt het volgende zich af. Je hebt wat vrienden ontmoet op vakantie in Azië, en loopt over een markt. Dan zien jullie een groepje kids een ketting stelen. Jullie denken niet na en rennen er meteen achteraan. Maar als jullie een steegje inrennen en bij een winkeltje komen, valt er een deur achter jullie dicht, en beseffen jullie dat je er niet meer weg kunt.
De kids die je zag, zijn best groot eigenlijk. Ze vertellen je dat je je met je eigen zaken moet bemoeien, en dat ze je ingesloten hebben.
Ze zullen de politie bellen en zeggen dat jullie dieven zijn. Het is dus belangrijk dat je jezelf bevrijdt voordat de politie er is. En die verwachten ze binnen een uur!

Die Straatbende speel je vanaf 8 jaar

De kids escape room die Straatbende is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Al onze kids escape rooms zijn te spelen tot een jaar of 12/ 13. Vanaf 12/ 13 jaar kunnen de kinderen ook onze andere escape room kamers spelen The Bunker.

Deze kids escape room is zowel in het Nederlands als Engels te spelen.

Onze locatie

Kids escape room die Straatbende is onderdeel van UP Events. UP Events heeft 1000m2 binnen ruimte en een enorm Outdoor terrein van wel 30.000m2. Er is een horeca gelegenheid waar u tijdens het kinderfeestje kunt genieten van een kopje thee, koffie, fris of biertje. Ook kun je bij ons terecht voor jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of familie-uitje. Hier vind je alle mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken.

Direct boeken

Hier kun je kids escape room die Straatbende direct boeken. Boeken is mogelijk vanaf 4 personen. Ben je met minder dan 4 personen, vul dan alsnog een ‘4’ in bij het aantal personen. Vul ten alle tijden het juiste aantal kinderen in, dit voorkomt problemen tijdens de verjaardag. Als je met meer dan 7 kinderen bent kun je ook de kamer Opa oorlog erbij boeken.

Boeken is mogelijk vanaf 4 personen. Ben je met minder dan 4 personen, vul dan alsnog een 4 in bij het aantal personen.

Room Escape offerte op maat