Binnen

Samenwerken

Competitief

Vanaf 4 Personen

Quarantaine

Room Escape Amsterdam “Quarantaine 2.0” op onze nieuwe locatie heeft hetzelfde thema als de kamer op onze oude locatie. Ga dit spannende avontuur aan samen met uw collega’s, vrienden of familie. De race tegen de klok begint op het moment dat u in de kamer wordt opgesloten, u heeft 1 uur de tijd. Het verhaal van deze kamer is als volgt,

Je hebt net een noodlanding gemaakt door ziekteverschijnselen onder de passagiers. Jullie zijn nu in quarantaine gezet. Maar hebben die artsen wel gelijk? En komen ze je echt wel bevrijden? Of ga je hier dood en kun je beter nu ontsnappen?!

Teambuilding

Quarantaine is een Room Escape avontuur om nooit meer te vergeten. Stap binnen in de wereld waar spanning, teambuilding, multimedia en technologie samenkomen. Combineer jullie Room Escape avontuur met een van onze workshops en of activiteiten. Wat dacht u van een spannende City Game?

Boeken is mogelijk vanaf 4 personen. Ben je met minder dan 4 personen, vul dan alsnog een 4 in bij het aantal personen.

Room Escape offerte op maat

Onze andere kamers

Bij Room Escape Amsterdam is het ook mogelijk uw avontuur in de Quarantaine kamer te combineren met een van onze andere kamers. Kies uit De Bunker, Room 8, of Vietnamese Victim. Welke kamer u ook kiest, u zult zeker niet teleurgesteld worden.

Als jullie met meer dan 28 personen zijn is het wellicht leuk om met zijn allen in 1 ruimte te spelen. Denk dan eens aan onze Escape Challenge Morte Frio of Escape Challenge The Monk.

Boeken is mogelijk vanaf 4 personen.

 

Eten en drinken

Trek gekregen van alle spanning? Het is mogelijk bij ons te borrelen en/ of te genieten van een heerlijk BBQ of Tapas. Neem gerust contact met ons op via het formulier “offerte op maat aanvragen” of per telefoon 020-4635850. Wilt u onze kamer Quarantaine direct boeken? Hieronder staan alle beschikbare data en tijden en kunt u de boeking zelf in orde maken.