Binnen

Samenwerken

Competitief

Vanaf 4 Personen

Room Escape Amsterdam, Room 8

Het verhaal van escape room Room 8 speelt zich af in Amsterdam –  27 januari 1918 – sectorpark Sloten Gebouw A, Afdeling munitieopslag.

Er is een melding binnengekomen dat een links – extremistische anarchistengroep genaamd SAJO – klub, een inval heeft gedaan in munitieopslaghal A. Op dit moment bent u, als beveiligingscommandant met uw team verantwoordelijk om deze aanslag tegen te houden. De SAJO heeft met 5 man een bom in elkaar gezet die over een uur af zal gaan.

Ben jij in staat een extremistische aanslag van de extreem linkse SAJO tegen te houden?

Room 8 en teambuilding

De escape room is avontuur om nooit meer te vergeten. Stap binnen in de wereld waar spanning, teambuilding, multimedia en technologie samenkomen. Combineer jullie room escape avontuur in Room 8 met een van onze workshops en of activiteiten. Wat dacht u van een spannende city game?

Onze andere kamers

Bij room tscape Amsterdam is het mogelijk uw avontuur in Room 8 te combineren met een van onze andere kamer. Kies uit de Bunker, Room 8, Vietnamese victim, of Quarantaine.

Als jullie met meer dan 28 personen zijn is het wellicht leuk om met zijn allen in 1 ruimte te spelen. Denk dan eens aan onze escape challenge Morte frio of escape challenge the Monk.

Eten en drinken

Trek gekregen van alle spanning? Het is mogelijk bij ons te borrelen en/ of te genieten van een heerlijk BBQ of Tapas. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of per telefoon +31(0)20-4635850. Wilt u onze kamer Room 8 direct boeken? Hieronder staan alle beschikbare data en tijden en kunt u de boeking zelf in orde maken.

Boeken is mogelijk vanaf 4 personen. Ben je met minder dan 4 personen, vul dan alsnog een 4 in bij het aantal personen.

Room Escape offerte op maat