Escape Room
B1 en B2

Kinderfeestje Amsterdam

Kinderfeestje Amsterdam kunt u ook vieren bij Room Escape Amsterdam. Room Escape Amsterdam is onderdeel van UP Events. U kunt bij ons diverse kinderfeestjes organiseren. De kinderfeestjes in Amsterdam zijn voor kinderen tussen de 8 en 17 jaar. Bij elke activiteit of workshop vindt u de leeftijd waarvoor het betreffende kinderfeestje geschikt is.

Welke Kinderfeestjes zijn er?

UP Events biedt meer dan 100 verschillende activiteiten en workshops. Veel van onze activiteiten en workshops zijn geschikt voor een kinderfeestje. Op elk van onze sites staat een kopje “kinderfeestje Amsterdam“. De kinderfeestjes zijn zowel op onze locatie in Amsterdam West als op uw locatie te organiseren. Voorbeelden zijn het Laser Game kinderfeestje, Bubbel Voetbal kinderfeestje, Escape Room kinderfeestje, het City Game kinderfeestje en het Graffiti kinderfeestje. We zullen u hieronder kort wat meer vertellen over enkele van onze kinderfeestjes. Wij helpen u graag uw kinderfeestje organiseren.

Die
Straatbende

Escape Room Kinderfeestje

Op onze locatie is het nu ook mogelijk om uw Escape Room kinderfeestje te organiseren. Wij hebben 3 verschillende Escape Rooms voor kids, B1 en B2 en Opa Oorlog. Onze Escape Room is elke dag geopend tussen 09:00 en 22:00 in de avond. U kunt het Escape Room kinderfeestje combineren met bijvoorbeeld Bubbel Voetbal, Laser Game, Archery Tag of een IJssculpturen workshop.

Bubbel Voetbal Kinderfeestje

Op ons mooie Outdoor terrein is alle plek voor een heerlijk Bubbel Voetbal Kinderfeestje. Het kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Wij verzorgen graag een mooie taart, lunch of BBQ om het Bubbel Voetbal kinderfeestje compleet te maken. Dit kinderfeestje Amsterdam is ook bij u thuis te organiseren, kijk voor alle mogelijkheden op de site van Bubbel Voetbal kinderfeestje.

Lasergame
kinderfeestje

Check it Out

Laser Game Kinderfeestje

We hebben in de zomer van 2016 onze nieuwe Laser Game arena gebouwd. Deze buiten arena is gebouwd in een grote voetbalkooi. De ondergrond is van een soort rubber waardoor vallen niet direct voor vuile en gewonde knieën zorgt. Het Laser Game kinderfeestje is uit te breiden met bijvoorbeeld chips en limonade. Dit kinderfeestje Amsterdam is ook bij u thuis te organiseren, kijk voor alle mogelijkheden op de site van Laser Game kinderfeestje.

City Game Kinderfeestje

Een van de nieuwste rages is wel het City Game kinderfeestje. De City Game kinderfeestjes kunnen op twee verschillende manieren gespeeld worden. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen en met u afspreken op een startpunt. Het City Game kinderfeestje kan in veel steden in Nederland gespeeld worden. Daar doen wij de uitleg, begeleiding, afronding en prijsuitreiking. Ook kunt u tijdens uw kinderfeestje Amsterdam kiezen voor een “Do it Yourself” game. De City Game speelt u dan op uw eigen smartphone of tablet. U download onze app. en ontvangt van ons een wachtwoord waarmee u het spel kunt starten. Alle informatie wordt u van te voren gemaild. Tijdens het spel is er een begeleider per telefoon beschikbaar voor eventuele vragen. Er zijn verschillende City Games, elk met een eigen thema. Onze Disney City Game is een van de meest populaire.

Onze locatie
buiten

Kinderfeestje Amsterdam onze locatie

Het terrein van UP Events in Amsterdam West is gelegen in de “Tuinen van West”. Op onze locatie hebben wij 800m2 binnen ruimte en een enorm Outdoor terrein van wel 30.000m2. Er is een horeca gelegenheid waar u tijdens uw Kinderfeestje Amsterdam kunt genieten van een kopje thee, koffie, fris of biertje. Ook kunt u bij ons terecht voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of familie-uitje. Hier vindt u alle mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken.

Kinderfeestje Amsterdam arrangementen

Kinderfeestje Amsterdam biedt verschillende arrangementen. Dit zijn pakketten met bijvoorbeeld een, twee of drie verschillende activiteiten of workshops. Voorbeelden zijn het Bubbel Voetbal en Laser Game arrangement en het arrangement met 2 sessies Laser Game, Limonade en een zakje chips. Omdat wij zo veel verschillende activiteiten en workshops aanbieden is het onmogelijk alle mogelijke arrangementen op onze sites te vermelden. Als u meerdere activiteiten en workshops wilt combineren kunnen wij er altijd een arrangement van maken. Dit zorgt er voor dat u iets goedkoper uit bent dan dat u alles los boekt. Het is natuurlijk ook mogelijk alle activiteiten en workshops uit te breiden met een zakje chips, limonade, een lunch, of BBQ.

Zeskamp
kinderfeestje

Check it Out