Escape Room Kinderfeestje Amsterdam

Escape Room Kinderfeestje Amsterdam kun je ook vieren bij Room Escape Amsterdam. Room Escape Amsterdam is onderdeel van UP Events. Je kunt bij ons diverse kinderfeestjes organiseren. De kinderfeestjes in Amsterdam zijn voor kinderen tussen de 8 en 17 jaar. Bij elke activiteit of workshop vind je de leeftijd waarvoor het betreffende kinderfeestje geschikt is.

Heb je een vraag of wil je een kinderfeestje boeken? Bel +31(0)20-3375191 voor de leukste kinderfeestjes.

Welke Kinderfeestjes zijn er?

UP Events biedt meer dan 100 verschillende activiteiten en workshops. Veel van onze activiteiten en workshops zijn geschikt voor een kinderfeestje. Op elk van onze sites staat een kopje “kinderfeestje Amsterdam”. De kinderfeestjes zijn zowel op onze locatie in Amsterdam West als op jullie locatie te organiseren. Voorbeelden zijn het Laser Game kinderfeestje, Bubbel Voetbal kinderfeestje, Escape Room kinderfeestje, het City Game kinderfeestje en het Graffiti kinderfeestje. We zullen je hieronder kort wat meer vertellen over enkele van onze kinderfeestjes. Wij helpen je graag met het kinderfeestje organiseren.

kinderfeestje amsterdam activiteiten

Kinderfeestje Hiep

Kinderfeestje Hiep biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit kinderfeestje zijn €22,50 incl. btw, per kind.

Kinderfeestje Hiep Hiep

Kinderfeestje Hiep Hiep biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit kinderfeestje zijn €35,- incl. btw, per kind.

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit kinderfeestje zijn €45,- incl. btw, per kind.

Kinderfeestje Hiep

*

*

*

*

Kinderfeestje Hiep Hiep

*

*

*

*

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera

*

*

*

*

Escape Room Kinderfeestje

Op onze locatie is het nu ook mogelijk om een Escape Room kinderfeestje te organiseren. Wij hebben 3 verschillende Escape Rooms voor kids, B1 en B2, Die Straatbende en Opa Oorlog. Onze Escape Rooms zijn elke dag geopend tussen 09:00 en 22:00 in de avond. Je kunt het Escape Room kinderfeestje combineren met bijvoorbeeld Bubbel Voetbal, Laser Game, Archery Tag of een Graffiti workshop.

Bubbel Voetbal Kinderfeestje

Op ons mooie Outdoor terrein is ook alle plek voor een heerlijk Bubbel Voetbal Kinderfeestje. Het kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Wij verzorgen graag een mooie taart, lunch of BBQ om het Bubbel Voetbal kinderfeestje compleet te maken. Dit kinderfeestje Amsterdam is ook bij jullie thuis te organiseren, kijk voor alle mogelijkheden op de site van Bubbel Voetbal kinderfeestje.

Laser Game Kinderfeestje

We hebben een outdoor Laser Game arena van 900 m2 gebouwd. Deze arena is gebouwd in een grote voetbalkooi. De ondergrond is van een soort rubber waardoor vallen niet direct voor vuile en gewonde knieën zorgt. Het Laser Game kinderfeestje is uit te breiden met bijvoorbeeld chips en limonade. Dit kinderfeestje Amsterdam is ook bij jullie thuis te organiseren, kijk voor alle mogelijkheden op de site van Laser Game kinderfeestje.

City Game Kinderfeestje

Een van de nieuwste rages is wel het City Game kinderfeestje. De City Game kinderfeestjes kunnen op twee verschillende manieren gespeeld worden. Wij kunnen jullie alle zorgen uit handen nemen en met jullie afspreken op een startpunt. Het City Game kinderfeestje kan in veel steden in Nederland gespeeld worden. Daar doen wij de uitleg, begeleiding, afronding en prijsuitreiking. Ook kun je tijdens het kinderfeestje Amsterdam kiezen voor een “Do it Yourself” game. De City Game speel je dan op een eigen smartphone of tablet. Je download onze app. en ontvangt van ons een wachtwoord waarmee je het spel kunt starten. Alle informatie wordt je van te voren gemaild. Tijdens het spel is er een begeleider per telefoon beschikbaar voor eventuele vragen.

Onze locatie
buiten

Kinderfeestje Amsterdam onze locatie

Het terrein van UP Events in Amsterdam West is gelegen in de “Tuinen van West”. Op onze locatie hebben wij 1000m2 binnen ruimte en een enorm Outdoor terrein van wel 40.000 m2. Er is een horeca gelegenheid waar je tijdens uw Kinderfeestje Amsterdam kunt genieten van een kopje thee, koffie, fris of biertje. Ook kun je bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of familie-uitje. Hier vind je alle mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken.

Kinderfeestje Amsterdam arrangementen

Kinderfeestje Amsterdam biedt verschillende arrangementen. Dit zijn pakketten met bijvoorbeeld een, twee of drie verschillende activiteiten of workshops. Voorbeelden zijn het Bubbel Voetbal en Laser Game arrangement en het arrangement met 2 sessies Laser Game, Limonade en een zakje chips. Omdat wij zo veel verschillende activiteiten en workshops aanbieden is het onmogelijk alle mogelijke arrangementen op onze sites te vermelden. Als je meerdere activiteiten en workshops wilt combineren kunnen wij er altijd een arrangement van maken. Dit zorgt er voor dat je iets goedkoper uit bent dan dat je alles los boekt. Het is natuurlijk ook mogelijk alle activiteiten en workshops uit te breiden met een zakje chips, limonade, een lunch, of BBQ.