City Hunt Amsterdam| Teambuilding Amsterdam

City Hunt AmsterdamStadsspel City Hunt Amsterdam is een spannende activiteit waarbij teams verschillende taken moeten volbrengen en vragen moeten beantwoorden terwijl ze de stad Amsterdam verkennen. Teambuilding staat ook in deze activiteit centraal, een goede samenwerking is vereist. Elk team zal een eigen tablet of smartphone ontvangen waarop punten in de stad worden aangegeven. Elk team plant zijn eigen route en zal door het oplossen van puzzles en beantwoorden van vragen punten kunnen vergaren. Daarnaast zullen de teams opdrachten moeten uitvoeren zoals het nemen van een ludiek foto.

Het team dat de meeste punten bij elkaar sprokkelt en de snelste tijd neer zet zal dit spannende teambuilding uitje winnen.

Voor Stadsspel City Hunt Amsterdam raden wij aan teams van 5-7 spelers te maken. U kunt zelf aangeven hoe lang u het spel wilt laten duren maar wij raden 2,5 tot 3 uur aan.

City Hunt Amsterdam kunt u spelen:

– te voet
– per fiets
– per step
– per betjak

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 22,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur

City Hunt Amsterdam offerte op maat

City Hunt Amsterdam is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u City Hunt Amsterdam willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Lasertag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Room Escape offerte op maat

*

*

*

*