Escape room op locatie

Naast de vaste room escape die room escape Amsterdam heeft is er nu ook de mogelijkheid om een escape room op locatie te spelen. We nemen jullie mee in de wereld van het real-life gamen. Tijdens de spellen zullen de teams moeten samen werken terwijl de tijd weg tikt. Stress, ad-hoc beslissingen nemen en euforie wisselen elkaar af. Think fast, mind games, puzzels oplossen, overleggen, keuzes maken zijn die de revue passeren.

Escape room concepten

We hebben op dit moment 4 verschillende escape room concepten die op locatie kunnen plaatsvinden, De escape challenge Morte frio, escape challenge de Monk, escape challenge Mindfall en de city escape game: Operation mindfall. Kijk hieronder voor een korte omschrijving. Voor een uitgebreide beschrijving kunt u naar de betreffende pagina gaan aan in het hoofdmenu.

Escape challenge Morte frio

Morte frio, een guerrilla-kartel dat vecht, gijzelt, en moordt. Ze gijzelen iemand aan de rand van het Amazonegebied in een wit busje, maar hebben onverwacht een getuige. Zullen ze de getuigen eerder onschadelijk maken dan dat ze zelf ontmanteld worden?

Speel dit spannende escape room spel nu op elke gewenste locatie in Nederland en België, eventueel inclusief een hapje en drankje. U speelt dit escape room op locatie spel in 1 ruimte waarbij elk team, van 2 tot 7 spelers, eigen opdrachten krijgt. Het doel van het spel is zo snel mogelijk de kist met daarin de eindsleutel te bemachtigen. Het team dat het beste samenwerkt en de opdrachten het snelste vervuld zal als winnaar uit de bus komen.

Prijs op externe locatie

15 – 50 personen € 27,95 pp excl. 21% btw.
51 – 98 personen € 22,95 pp excl. 21% btw.
99 – 2000 personen € 17,95 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

Prijs op onze locatie

Vanaf 10 personen € 21,95 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

Zijn jullie met minder dan 10 personen kunt u voor 10 personen boeken.

City escape game met tablet

Met de city escape game belandt je in Amsterdam ( of elke andere stad in Europa)  ten tijden van de gouden eeuw, de VOC, maar ook de pest! Loop met behulp van een tablet de verschillende delen van de stad door, beantwoord vragen, scoor hints, maar pas op voor de met pest besmette gebieden. Wees snel, want de tijd tikt door! Scoor als eerste alle hints en vind het code woord om te kunnen ontsnappen uit de stad en de pest achter je te laten!

Prijs op jullie locatie

15 – 50 personen € 24,95 pp excl. 21% btw.
51 – 98 personen € 21,95 pp excl. 21% btw.
99 – 2000 personen € 17,95 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur

Prijs op onze locatie

Vanaf 10 personen € 21,95 pp excl. 6% btw.
Duur: 150 minuten

Zijn jullie met minder dan 10 personen kun je voor 10 personen boeken.

Verder nog iets?

U weet nu iets meer over de mogelijkheden van een Room escape spel op uw locatie.
UP Events heeft echter nog vele andere mogelijkheden. Expeditie Crusoe, een te gekke sportdag, lasergame op jullie locatie, en nog veel meer te gekke sportieve uitjes, teambuilding activiteiten of creatieve workshops.
Neem gerust vrijblijvend contact op om meer informatie in te winnen, en zo de perfecte dag te organiseren!

Room Escape offerte op maat