Teambuilding Activiteiten Amsterdam

Room escape Amsterdam is een van de leukste nieuwe teambuilding activiteiten in Amsterdam en is onderdeel van UP Events. Room Escape Amsterdam start met een korte introductie waarna u samen met uw teamgenoten wordt opgesloten in een van onze 4 kamers. Door het oplossen van raadsels en maken van opdrachten probeert u zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Wie is een echte leider en wie lost de puzzels het snelste op? Jullie hebben 1 uur de tijd, de klok tikt.

Vergaderen en teambuilding activiteiten Amsterdam

Room escape Amsterdam heeft een mooie ruimte waar u uw teambuilding activiteiten Amsterdam kunt combineren met een vergadering, lunch, tapas of heerlijke BBQ. U kunt deze vergaderruimte los boeken, inclusief onze room escape of een van onze vele activiteiten en workshops.
Heeft u interesse? Vraag naar de mogelijkheden 020-46358550

Room escape in Amsterdam grote groepen

Op deze site vindt u meer informatie over onze room escape in Amsterdam. De kamers zijn geschikt voor maximaal 7 personen per kamer per sessie. Omdat wij beschikken over 4 verschillende kamers is het ook voor grotere groepen een van de leukste teambuilding activiteiten Amsterdam. Als u met meer dan 28 personen bent speelt uw groep in meerdere ronden. Afhankelijk van uw budget is het mogelijk een activiteit of workshop voor de wachtende personen in te plannen. Wat dacht u van een workshop boetseer je collega, bumper voetbal of een van onze spannende tablet games.

Teambuilding activiteiten Amsterdam mooie omgeving

Natuurlijk kunt u ook genieten van de fantastische omgeving, mooie wandelroutes en eventueel een heerlijke fietstocht. Op de fiets bent u binnen enkele minuten in het nabij gelegen “de Tuinen van West” en “recreatie gebied Spaarnwoude”.

Teambuilding activiteiten Amsterdam

Kijk hieronder voor de leukste teambuilding activiteiten Amsterdam, heeft u vragen of specifieke wensen laat het ons weten wij helpen u graag. Alle teambuilding activiteiten Amsterdam zijn geheel aan uw wensen aan te passen.