Teambuilding Amsterdam

Teambuilding Amsterdam, de leukste teambuilding activiteiten en workshops in Amsterdam verzorgd door UP Events. In Amsterdam West tegen Halfweg aan hebben wij een schitterende eigen locatie. Op onze locatie hebben we 4 room escape kamers voor volwassenen en 3 kinder escape rooms. Wij hebben 3 verschillende ruimten, loodsen, die te huur ( te gebruiken) zijn. De ruimten zijn geschikt voor workshops ( zie bovenzijde bij kopje “teambuilding”), vergaderingen, teambuilding activiteiten, trainingen of bedrijfsfeesten. In de Wintermaanden bouwen wij onze locatie om tot een groot Winter Wonderland.

Teambuilding inclusief eten en drinken

Het is mogelijk uw Teambuilding activiteiten en / of workshops te combineren met een heerlijke lunch, tapas, BBQ of borrel. Op ons Outdoor terrein hebben wij een relaxte buitenruimte voor groepen tot wel 5000 personen. Onze binnenruimten zijn geschikt voor groepen van 10 tot 400 personen. Om uw event echt af te maken raden wij de BBQ Smoker €29,50 p.p. aan. Deze is al te boeken vanaf 50 personen en is inclusief onbeperkt BBQ.
Vraag direct een offerte aan.

Feesten en partijen

Voor feesten en partijen zijn onze loodsen 5, 6 en 7 te huur voor groepen tot 400 personen. Loods 5 is geschikt voor maximaal 70 personen, Loods 6 voor maximaal 60 personen en Loods 7 voor maximaal 400 personen. Tussen de loodsen 5 en 6 zit een deur zodat u niet naar buiten hoeft. Buiten is het mogelijk een Stretchtent te plaatsen voor maximaal 200 personen. Wij hebben de beschikking over meerdere tenten.

Naast het terrein is gratis parkeergelegenheid voor meer dan 100 auto’s.
Vraag direct een offerte aan.

Teambuilding Amsterdam 2 – 5000 personen

Onze binnen locaties in Amsterdam zijn geschikt voor Teambuilding activiteiten van 2 tot 1000 personen en buiten beschikken wij over een evenementen terrein waar we grote groepen tot wel 5000 personen kunnen ontvangen. Vanaf april 2018 zal ook onze BeachCLUP klaar zijn voor gebruik. Hierin zal plaats zijn voor 200 personen. Onze BeachCLUP ligt aan ons eigen strand waar heerlijk op geluierd, gesport of geBBQed kan worden. Combineer uw Teambuilding Amsterdam met activiteiten, borrel en diner en laat UP Events een mooi dagprogramma voor u samenstellen. Alle teambuilding-activiteiten en workshops zijn zowel op onze locatie, het strand, de stad en op uw locatie te verzorgen.
Vraag direct een offerte aan.

Ga naar “Transport”

Transport

De beste manier om van A naar B te komen

  • Vanaf 1

v.a. 4 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Transport Bedrijfsuitje Amsterdam
Ga naar “Hotel”

Hotel

Wij regelen jullie hotel, een hotel voor elk budget

Hotel Amsterdam bedrijfsuitje
Ga naar “Vergaderen”

Vergaderen

We hebben verschillende vergaderzalen van 6 tot 400 personen

  • Vanaf 10

v.a. 30 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Outdoor vergaderen Amsterdam
Ga naar “Eten en Drinken”

Eten en Drinken

Heerlijke diner mogelijkheden zoals BBQ, Tapas en winter Stamppotjes

  • Vanaf 6

v.a. 5 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Teambuilding Amsterdam centrum

Naast dat UP Events een eigen terrein heeft aan de rand van Amsterdam organiseren wij jaarlijks duizenden teambuilding activiteiten in het centrum van Amsterdam. Een van onze meest geboekte teambuilding activiteiten is wel de city game. City games zijn stadsspellen waarbij jullie aan de hand van een tablet meegenomen worden op een avontuur door onze hoofdstad. Door de jaren heen hebben wij verschillende city games, elk met een eigen thema, ontwikkeld. De city games worden op een door ons geleverde smartphone of tablet speelt. Of op jullie eigen device. Een city game wordt gespeeld in kleine groepjes van 5 tot 8 personen. Verschillende city game thema’s zijn city escape game en de city hunt.

Om u een idee te geven van de mogelijkheden kunt u hier een film zien van een evenement dat wij voor 120 NIKE medewerkers hebben verzorgt in Amsterdam.
Vraag direct een offerte aan.

Teambuilding activiteiten en workshops

Kijk hier voor de leukste teambuilding Amsterdam activiteiten en workshops, heeft u vragen of specifieke wensen laat het ons weten wij helpen u graag. Alle teambuilding Amsterdam activiteiten zijn geheel aan uw wensen aan te passen.