Escape room concepten

UP Events ontwikkeld escape room concepten voor grote groepen. Room escape Amsterdam, onderdeel van UP Events, was een van de eerste aanbieders van escape rooms in Nederland. Wij hebben nog steeds 4 escape rooms ( kamers) waar per escape room 7 personen tegelijk kunnen spelen. Maar de vraag blijft stijgen en daarom heeft room escape Amsterdam een aantal room escape concepten ontwikkeld voor grote groepen. De concepten zijn allen te spelen vanaf 10 personen. Alle escape room concepten zijn zowel op onze eigen locatie in Amsterdam, op uw locatie of een locatie van uw keuze te spelen.

Escape challenge

UP Events biedt momenteel 2 escape challenges aan. Escape challenge morte frio en escape challenge the monk. Een escape challenge is een escape room spel waarbij jullie in groepen verdeelt worden. Alle groepen spelen het spel in een en dezelfde ruimte. Bereken voor de ruimte ongeveer 1m2 per persoon. Afhankelijk van de gekozen escape challenge ontvangt elke groep een aantal materialen. Denk hierbij aan een kist en wandbord. Voordat het spel start zal een van onze begeleiders een korte briefing doen. Na deze briefing wordt het spel gestart met een introductie film om de deelnemers mee te nemen in de verhaallijn. Elke groep ontvangt verschillende materialen, opdrachten en puzzels waarmee ze het mysterie kunnen oplossen. Ze hebben 1 uur de tijd, wie zal er overwinnen? Het team dat als eerste het spel uitspeelt wint.

Als jullie het willen kunnen we meerdere teams laten finishen. Dit zorgt er voor dat de tijd optimaal gebruikt wordt en dat meerdere teams een overwinningsgevoel overhouden.
Vraag direct een offerte aan

City escape game

De city escape game is een van onze escape room concepten die buiten gespeeld kan worden. Het is een escape room concept dat gespeeld wordt op tablets. UP Events neemt deze tablets desgewenst voor jullie mee. Het thema van de city escape game is “De pest”. Het speelveld is ingericht in verschillende gebieden. Elk team start het spel in een eigen gebied zodat de teams elkaar niet vaak tegen komen. Op het speelveld worden markers zichtbaar. De teams kunnen kiezen welke marker ze eerst bezoeken. Aangekomen bij de markers krijgen de teams opdrachten te vervullen, vragen te beantwoorden en puzzels op te lossen. Het team dat als eerste uit de stad ontsnapt zal het spel als winnaar eindigen. Vraag direct een offerte aan

Escape room tenten

Een van onze eerste escape room concepten die mobiel was, waren onze escape room tenten. In de Escape Room tenten spelen de teams met twee tot en met zeven spelers. Elk team speelt dus in een eigen Escape Room tent. De tent is ingericht met objecten en bevat het morte frio concept. Het spel is dus hetzelfde als de escape challenge morte frio maar nu zien de teams elkaar niet. Dit spel lijkt zo dus meer op de eigenlijke escape rooms. De Escape Room tenten zijn ideaal te gebruiken op festivals, teambuildingsdagen, beurzen en bedrijfsevenementen. Vraag direct een offerte aan

Escape room concepten op onze locatie

UP Events heeft een schitterende eigen locatie in Amsterdam West. Onze locatie is gelegen in de “Tuinen van west” een gebied aan de rand van Amsterdam tegen Halfweg aan. Het gebied is ideaal voor fietsen, wandelen en kanoën. Er is “gratis” parkeergelegenheid voor meer dan 100 auto’s. Wij beschikken over een buitenterrein van ongeveer 40.000 m2.
Wij bieden meer dan 30 verschillende buiten activiteiten zoals lasergamen, archery tag, boogschieten, bumperbal, en ZTag. Ook binnen bieden wij verschillende concepten zoals escape room, minute to win it, vr experience en de pubquiz.

Escape room concepten op locatie

Alle escape room concepten zijn op jullie locatie te organiseren. Wij hebben verschillende busjes waarmee wij naar uw locatie kunnen komen. Over het algemeen zijn wij een uur van te voren bij u op locatie aanwezig om het evenement voor te bereiden. Het is voor ons erg prettig als wij met de busjes zo dicht mogelijk bij de plek kunnen komen waar het evenement plaatsvind. Als het evenement op een eerste, tweede of derde etage plaatsvind dient er een lift aanwezig te zijn.

Eten en drinken

Onze escape room concepten maken een succes van het evenement, dat is zeker. Wellicht heb je er al over nagedacht maar een evenement is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere borrel of diner. UP Events heeft op zijn eigen locatie een partner die de heerlijkste hapjes en drankjes verzorgt. Ook kunnen wij op jullie locatie de borrel en het diner verzorgen. Zelfde prijs en borden en bestek worden gratis meegenomen. Het vlees wordt ter plekke op de BBQ klaargemaakt. Alle andere hapjes worden in buffet vorm aangeboden. Wij hebben Heineken bier, speciaal biertjes van ’t IJ en heerlijke wijnen van het proeflokaal te Haarlem.

Thema feest

Bij UP Events kunnen jullie terecht voor de leukste ( thema) feesten. Denk hierbij aan een Nieuwjaarsborrel, Winter wonderland bedrijfsfeest, of een Casino avond. Als je zelf een idee hebt voor een leuk thema laat het ons weten, wij denken altijd graag met je mee. Alle themafeesten kunnen inclusief drankjes, hapjes, diner, DJ en eventueel activiteiten worden geoffreerd. Omdat wij alles zelf in handen hebben kunnen wij jullie de beste prijs bieden. Ten slotte hopen wij dat je contact met ons opneemt zodat wij samen een onvergetelijk evenement voor jullie kunnen samenstellen. Bel op 020-4635850, via het contactformulier of loop binnen op de Tom Schreursweg 8 te Amsterdam en wij maken zeker tijd voor je.