Escape room grote groepen

Bent u op zoek naar Escape room grote groepen dan hoeft u niet verder te zoeken, bij Room Escape Amsterdam kunt u terecht met groepen tot wel 2000 personen. Room escape Amsterdam heeft 2 eigen Escape room kamers ( The Bunker en Vietnamese Victim ). Elke ronde kunnen 7 deelnemers per Escape Room tegelijk spelen. Hierdoor kunnen wij 14 deelnemers tegelijk laten deelnemen. Voor grote groepen hebben wij een mooie ruimte waar ook voor de wachtende personen iets te doen is, zoals darten, tafelvoetbal of sjoelen. Daarnaast is het mogelijk om een workshop, tablet game of andere activiteit aan te bieden voor de wachtende groep.

Escape room op jullie locatie

UP Events heeft verschillende Escape room concepten ontwikkeld voor grote groepen. Deze Escape room concepten voor grote groepen kunnen wij op uw locatie of een locatie van uw keuze verzorgen. Hiervan zijn de twee Escape challenges de meest gevraagde concepten. De Escape room tenten zijn een ideale aankleding van een event of teambuildingsdag. Onze City Escape Game wordt gespeeld op tablets of smartphones. De City Escape Game wordt buiten gespeeld. Meestal in een stadscentrum maar desgewenst kunnen wij deze ook op maat maken.

Ga naar “Morte frio”

Morte frio

Escape challenge Morte frio voor groepen tot wel 2000 personen.

Escape Challenge Morte Frio
Ga naar “Hackathon”

Hackathon

Ga de strijd aan, hack de code en win de grote prijs!

Online teambuilding Hackathon
Ga naar “La casa de dinero VR game”

La casa de dinero VR game

Ontrafel onder leiding van El Profesor uitdagende puzzels en beroof het Spaanse Muntgebouw!

Casa de papel spelen amsterdam

Escape challenge

Een escape challenge is een spel waarbij de deelnemers allen in een en dezelfde ruimte spelen. Het leuke hiervan is dat jullie het spel kunnen spelen met groepen vanaf 10 tot wel 2000 personen tegelijkertijd. De spellen heten Escape challenge Morte frio en Escape challenge The monk. De gehele groep wordt verdeelt in teams van vijf tot acht personen. Elk team ontvangt een grote kist met opdrachten, raadsels en puzzels. Door een goede samenwerking, het oplossen van de puzzels en teamwork komen jullie steeds dichter bij de oplossing. Het team dat het eerste de eindkist weet te kraken wint het spel.

Om er voor te zorgen dat zo veel mogelijk deelnemers maximaal genieten van het spel kunnen we meerdere teams laten finishen. Desgewenst kunnen we een prijs voor het winnende team in de eindkist verstoppen. Vraag direct een offerte aan.

Escape room tenten

De Escape challenge Morte frio is ook in onze Escape room tenten te spelen. Het is hetzelfde Escape room concept alleen zal elk team in een van onze escape room tenten spelen. De escape room tenten worden ook ingericht met objecten. De teams zullen elkaar in deze situatie niet zien. Het team dat als eerste uit zijn escape tent weet te ontsnappen zal het Escape Room spel winnen. Het is mogelijk Escape Room grote groepen tenten te spelen met 7 tot wel 2000 personen. Wij hebben voldoende Escape Room tenten om met 7 groepen van maximaal 7 personen tegelijk te spelen. De Escape Room tenten zijn ideaal voor op festivals, beurzen of op een teambuildingsdag. Vraag direct een offerte aan.

City escape game

Bent u op zoek naar een Escape room grote groepen concept dat u buiten kunt spelen? Dan is de City escape game het concept voor u. De City escape game is een Escape room concept dat u speelt op de door ons meegenomen tablets of smartphones. Elke team, dat bestaat uit 5-8 spelers, krijgt een eigen tablet waarmee ze het spel spelen. Na een korte briefing door een van onze spelleiders gaat het spel van start. Het doel van het spel is een weg te vinden uit de stad. Op de kaart, die op de tablets wordt vertoond, zijn markers te zien. Elk team kan kiezen welke marker als eerste te bezoeken. Bij elke marker zijn er punten te verdienen, hints te verkrijgen of opdrachten te vervullen.

Het thema van onze City escape room grote groepen is “De Pest”. Het is aan de teams de Pest te ontwijken en niet in de gebieden te belanden waar de Pest al om zich heen heeft gegrepen. Vraag direct een offerte aan.

Escape room grote groepen locatie

Room escape Amsterdam heeft een mooie, nieuwe locatie, op de Tom Schreursweg 8 te Amsterdam West. Op de, gratis, parkeerplaats is plaats voor meer dan 100 auto’s. Daarnaast is er een rechtstreekse bus vanaf Amsterdam Centraal Station, hier vind u de routebeschrijving. Onze locatie is gelegen in de Tuinen van West een door de gemeente Amsterdam aangewezen groen gebied. Waar duurzaamheid en circulaire economie hoog in het vaandel staan.

Wij bieden meer dan 30 verschillende buiten activiteiten zoals lasergamen, archery tag, boogschieten en bumperbal. Ook binnen bieden wij verschillende concepten zoals escape room en de pubquiz.

Escape room grote groepen eten en drinken

U kunt uw Room escape event combineren met een heerlijke lunch, Tapas, BBQ en / of drankarrangement. Wij laten voor deze gelegenheden catering komen waardoor dit mogelijk is vanaf 10 personen. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden, neem dan alstublieft contact met ons op op nummer 020-4635850 of vul het onderstaande contactformulier in.

Escape Room Grote Groepen Workshops en andere activiteiten

Wilt u onze Room escape in Amsterdam combineren met een vergadering, workshop of teambuilding activiteit? Geen probleem, voor grote groepen maken wij graag een offerte op maat. Voor alle mogelijkheden op het gebied van uitjes kijkt u op onze site UP Events. Voor de spannendste City GPS Games kijkt u op onze nieuwste site Citygame.com.